Pelliron ajută 14 bătrâni din Chișinău de Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități

 In Articole

În fiecare an, 3 decembrie este desemntă Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități. Cu această ocazie, de susținere din partea Brokerului PELLIRON s-au bucurat 14 bătrâni din Chișinău.

Nu suntem siguri dacă putem să numim această zi o sărbatoare, dar știm cu siguranță că este o zi căreia trebuie să-i acordăm atenție.
Astfel, reprezentanții brokerului Pelliron, prin intermediul Direcției Generale Asistență Socială și Sănătate au identificat un grup de bătrâni care aveau nevoie de sprijin.
Pentru dumnealor s-a pregătit câte un pachet cu alimente necesare în bucătărie și s-au procurat cârje și costele după necesitate.

Un caz mai special din punctul nostru de vedere a fost dl. Vladimir. Dumnealui nu are familie, trăiește singur în condiții deplorabile, iar odată cu pierderea vederii în proporție de 95% și-a îngreunat și mai mult viața. Nu se poate mișca fără ajutor sau fără cărucior. Viața grea și boala a fost necruțătoare cu el.

pelliron, pelliron md, pelliron moldova, broker pelliron.

Datorită ajutorului din parte Brokerului Pelliron, dumnealui va avea o mașină de spălat rufe, aragaz și frigider.
Acestea sunt electrocasnicele necesare pentru un confort de bază și o necesitate strictă pentru casă. Așa cum pensia domnului Vladimir abia de-i ajungea de la o lună la alta, am hotărât să-l asigurăm cu alimente pentru tot sezonul rece, atunci când cheltuielile sunt și mai mari.

Această contribuție i-a emoționat pe cei 14 bătrâni care au beneficiat de ajutor și nu le venea să creadă că cineva are grijă de ei, sunt importanți și că rugăciunile le-au fost auzite.

De asemenea, lucrătorii Direcției Generale Asistență Socială și Sănătate au salutat inițiativa noastră, iar noi le-am mulțumit pentru cooperare.

pelliron, pelliron md, pelliron broker,
Recommended Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search

pelliron face acte de caritate