Pelliron în vizită la o mamă cu 3 copii ce suferă de paralizie cerebrală severă

 In Articole

În ajun de anul nou, am fost în vizită la Dna Valentina, mamă a 3 copii, doi dintre care suferă de paralizie cerebrală severă și sunt nevăzători.

La moment, copii sunt internați în spital. Mama lor cu greu face față cheltuielilor pe care trebuie să le suporte, iar careva ajutor suplimentar – nu primește.

Reprezentanții brokerului Pelliron au hotărât să fie în rol de Moș Crăciun, așa că au cumpărat dulciuri, fructe, jucării și mâncare specială pentru copiii care suferă de malnutriție și le-au făcut o vizită la spital,reușind astfel să aducă emoții pozitive pentru micuți.

„Toți suntem în așteptarea rezultatelor investigațiilor, ca să avem acordul medicilor pentru a efectua RMN-ul nervului optic în 3Tesla pentru micuți, proceduri pe care ei nu și le pot permite, dar care pot să ne arate care sunt șansele de a le recupera o parte din vedere”

Relatează dl Cătălin Tabără, reprezentantul brokerului Pelliron.

În urma consultațiilor, s-a ajuns la concluzia că copii au mai mare nevoie de proceduri kinetoterapeutice și tratament pentru stimularea activității intelectuale și de motricitate, iar noi am avut grijă ca ei să primească tratamentul cuvenit.
Brokerul Pelliron îndeamnă la implicare socială activă. Doar împreună suntem o putere!

Vă urăm sărbători fericite alături de cei dragi!

Recommended Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search

Pelliron este partener la concertul Katalinei Rusu. Eveniment organizat pentru strangerea fondurilor necesare tratamentul micuței Iasmina Lefter care are nevoie de operatie.