Pelliron oferă daruri Casei Municipale de Copii din sectorul Botanica

 In Articole

Ziua Internațională a Copiilor este o zi specială pentru cei mici, dar și pentru părinți. Noi am dorit să o facem și mai specială pentru copii de la Casa Municipală de Copii, str. Cuza Voda 29/4.
Bucătăria micuților avea nevoie de o îmbunătățire, iar noi am reușit să cumpărăm cuptorul profesional de care cei mici aveau nevoie zi de zi, așa cum cel vechi deseori nu făcea față și ieșea din funcțiune. Suntem foarte bucuroși că am putut contribui la îmbunătățirea condițiilor pentru ei și că de azi înainte, ei o să se poată bucura de mâncare sănătoasă și gustoasă. 

La evenimentul caritabil au fost prezenţi reprezentanţii brokerului Pelliron: Cătălin Tabără, Eugen Chiriac și Sorina Chitoroagă, împreună cu cadrele Casei Municipale şi copiii.
Gestul nostru a fost unul sincer si apreciat de către personalul de acolo, așa cum în viitorul apropiat aceștia nu sperau la această schimbare.
Prin dorință și implicare putem rezolva problemele care par a fi individuale, dar care defapt au nevoie de atenția societății.


„Din păcate, capitolul Caselor de Copii este unul foarte sensibil la noi în țară, iar sprijinirea acestora prin astfel de acţiuni este crucială pentru creşterea unei generaţii de copii sănătoşi, bine dispuși şi siguri în viitorul ce îi aşteaptă”.


Spun reprezentanţii brokerului Pelliron. 

Pelliron îndeamnă companiile și antreprenorii să contribuie la dezvoltarea spiritului comunitar şi a iniţiativelor frumoase. Doar împreună putem contribui la dezvoltarea societății și a economiei.

Recommended Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search