Pelliron – partener la concertului “INTIMITATE” cu Katalina Rusu

 In Articole

Katalina Rusu, cu ajutorul partenerilor cu suflet mare, a organizat un concert solo, sută la sută live, sub genericul Intimitate, cu implicarea Maeștrilor în Artă din Republica Moldova, un concert teatralizat care a promovat valorile culturale, iar scopul primordial fiind unul caritabil.

„La marele eveniment din 22.02.2018 vă așteaptă o seară de neuitat, plină de emoții, trăiri și surprize! Fiți alături de mine, pentru că anume în ziua în care m-am născut vin să-mi deschid sufletul în fața voastră!”, a fost mesajul artistei pentru fani. Filarmonicii Naționale „Serghei Lunchevici”, dirijată de Maestrul Mihail Agafița și Maestrul Marian Styrchea, în regia lui Ianoş Petraşcu.

 Pelliron este partener la concertul Katalinei Rusu. Eveniment organizat pentru strangerea fondurilor necesare tratamentul micuței Iasmina Lefter care are nevoie de operatie.  Întaniat de Angry Band, Orchestra Simfonică de Cameră a Filarmonicii Naționale „Serghei Lunchevici”, dirijată de Maestrul Mihail Agafița și Maestrul Marian Styrchea, în regia lui Ianoş Petraşcu.

Artista nu doar că a avut parte de o premieră personală, dar a și participt la un act de caritate.
Toate fondurile colectate în urma vânzării biletelor au mers pentru tratamentul micuței Iasmina Lefter, o dulceață micuță care la nici un anisor, viața ei e o luptă continuă și suferință.

Mai multe despre cazul Iasminei, pe linkul de mai jos>>>

https://www.caritate.md/donations/din-inima-pentru-iasmina-lefter

Recommended Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search